83 MİLYONUN ORTAK BAŞARISI

Türkiye'nin salgının önlenmesinde ve can kaybında dünyada örnek alınan konuma gelmesi 83 milyon olarak hepimizin ortak başarısıdır. Fedakarca görev yapan sağlık personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

81 il ve 922 ilçede valilerimiz, kaymakamlarımız, emniyet ve jandarma teşkilatlarımız tarafından tedbirler yürütüldü. 8 milyon 65 yaş üstü vatandaşımız, 25 milyondan fazla 20 yaş altında gençlerimizin her türlü ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılandı.

"MİLLETİMİZ 2023 HEDEFLERİNE ULAŞMA KONUSUNDA KARARLILIĞINI GÖSTERMİŞTİR"

6 milyon 240 bin üzerinde talebe cevap verdi. Halkımız yaptığı hiçbir fedakârlığın boşa gitmediğinden emin olsun. Allah'ın izni, milletimizin gayreti, devletimizin katkısıyla kayıplarımızın hepsini kısa sürede ziyadesiyle geri alacağımızdan en küçük şüphemiz yoktur.

Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı güçlü tuttuğumuz ölçüde Rabbim bize kapılar açacaktır.

Bu süreçte milletimiz önüne kurulan tüm tuzakları birer birer bozarak 2023 hedeflerine ulaşma konusunda kararlılığını göstermiştir.

Kafeler açılıyor

Şehirlerarası seyahat sınırlaması 1 Haziran'dan itibaren tamamen kaldırıldı. Kamu personeli ise 1 Haziran'dan itibaren normal düzende çalışmaya devam edecek. 65 yaş üstü kısıtlaması bir süre daha devam edecek.

Restoran, kafe, çay bahçe, yüzme havuzları belirli kurallar dahilinde 1 Haziran'da açılacak

Editör: TE Bilişim