Tüketiciler Birliği'nden Bankalara Sert Eleştiri

Tüketiciler Birliği'nden Bankalara Sert Eleştiri
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, bankaların kar hırsını eleştirerek dur denilmesi gerektiğini vurguladı.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, bankaların tüm alanlardaki kâr odaklı yaklaşımlarının toplum üzerinde olumsuz etkileri olduğunu belirtti. Bu durumun tüketici haklarını zedelediğine dikkat çeken Şahin, bankaların uygulamalarının gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Şahin, yaptığı açıklamada, finansal hizmetlerin erişilebilirliğinin artırılması ve adil rekabet ortamının sağlanması için gerekli önlemlerin alınmasını talep etti. Tüketicilerin yaşadığı sorunların çözümü için yetkililere çağrıda bulunan başkan, bu konuda daha fazla duyarlılık gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

Son olarak, bankaların sadece kendi çıkarlarını düşünmek yerine toplumsal faydayı gözetmeleri gerektiğini vurgulayan Şahin, bu bağlamda kamuoyunun da bilinçlenmesi ve haklarını savunması adına harekete geçmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.