Tunceli'de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Tunceli'de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi
Tunceli'de etkili olan yoğun kar yağışı, eğitimi olumsuz etkiledi.

Tunceli ilinde meydana gelen yoğun kar yağışı, eğitim faaliyetlerini durdurdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar nedeniyle okulların bir gün süreyle kapatıldığı belirtildi. Öğrencilerin güvenliği açısından alınan bu karar, veliler ve öğretmenler tarafından desteklendi.

Kar yağışının etkisiyle birlikte Tunceli'nin birçok bölgesinde ulaşımda aksamalar yaşandı. Yetkililer, vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını ve dikkatli olmalarını tavsiye etti. Ayrıca, karla mücadele ekipleri de yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Eğitimdeki bu aksama, öğrencilerin ders programlarını etkileyecek olsa da, yetkililer gerekli önlemlerin alındığını vurguladı. Tunceli'deki okullarda eğitime yeniden ne zaman başlanacağı ise hava koşullarına bağlı olarak belirlenecek.170146 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.