Antalya Titanic Mardan Palace Otel'de düzenlenen 8. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Üretici-Marka Buluşmaları zirvesinde dansöz oynattılar.

Patronlardunyasi.com'un haberine göre Ticaret Bakanlığı'nın desteklediği organizasyona 96 firma katılıyor.

Organizasyoda ilginç bir olay yaşandı.

Gala gecesinde bir dansöz grubu sahneye çıkarak dans etti.

Masalara çıkarak oynayan dansöze bazı iş insanları da eşlik etti.

10 DAKİKALIK EĞLENCE

Galada çıkan dansözle ilgili tartışmalara ilişkin olarak ZÜCDER Başkanı Mesut Öksüz çok üzgün ve şokta olduğunu belirterek şunları anlattı:

"Bir yurt dışı organizasyonu yaptık 50 ülke 100'den fazla misafir getirdik. Orada böyle bir espri anlamında bir şey yaptık. Katılımcılarıyla en büyük firmalar burada. Dansöz haberlerini gördük inanamıyoruz. 1 milyar dolarlık iş hacminin olduğu, bu kadar kaliteli bir organizasyon, dünyanın en önemlilerindendi... Katılanlar 'Böyle bir organizasyon görmedik biz' dedi. 10 dakikalık bir eğlence bir muhabbetti, şoktayız."

"HEPSİ DE EĞLENDİ"

A Haber, Anadolu Ajansı ve TGRT'ye röportajlar verdiklerini 30 yakın kanala çıktıklarını kaydeden Öksüz şunları kaydetti:

"Siz Arjantin'den Uzakdoğu'dan Avrupa'dan dev katılımcılar getirin böyle haber olun. Basın mensupları oradaydı, A Haber'e Anadolu Ajansı'na TGRT'ye röportaj verdik hepsi de eğlendi. Tebriklerden kafamızı kaldıramıyorken geldiğimiz noktada yorum dahi yapamıyoruz."

"BİLEMİYORUM, BİLEMİYORUM"

Odatv’nin "Neden dansöz çıkardığınız değil, dansöz çıkarmanızda ne var, neden şoktasınız?" sorusuna ise Öksüz şu cevabı verdi.

"Bilemiyorum... Bilemiyorum... Ben size yaptığımız mücadeleyi anlattım. 6 aydan beri bunun için çalışıyoruz. Antalya'yı gezdirdik kültür temsilciliği yaptık bir nevi... İş ortamında nefes aldırmadık adamlara. 600 milyon anlaşmalar imzalandı, hepsini bir araya getirdik... Sektörden 50 milyon doların altında ciro yapanları getirmedik. Gerçekten şoktayız, üzgünüz"

Editör: TE Bilişim