Ümit Özdağ İkızdere’ye gidiyor
Yayınlanma:
Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan İşkencedere Vadisi’nde 21 Nisan’dan bu yana AKP’ye yakınlığı ile bilinen Cengiz İnşaat tarafından yapılmak istenen taşocağına karşı direniş kapanmaya karşın devam ediyor.
Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Ayyıldız Hareketi ile birlikte direnişine destek vermek için bölgeye gidiyor.
Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “Bugün Ayyıldız Hareketi olarak Ankara ve İstanbul'dan iki ekip ile birlikte Rize/İkızdere'de köylülerin Saray rejimi ve yandaş soyguncuların doğa katliamına direnişine destek vermek amacı Rize'ye gidiyoruz. Yarın sabah İkizdere'de köylü kardeşlerimiz ile bir araya geleceğiz. Yolda Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon'da arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.