GATA Başhekim yardımcısının sözlerine tepkiler gelmeye devam ediyor. Ümit Özdağ ve Cemal Enginyurt'ta o sözlere sessiz kalmayıp Twitter hesabından olay sözler sarf etti.

Cemal Enginyurt’tun sözleri şu şekilde:” Ali denilen zat!GATA da Başhekim yardımcısımısın,Cübbeli hocamısın?Bir karar ver.Medeni kanunla mücadele veriyormuşsun,İkinci eşi alabilirmişiz. Hadi oradan! Bunu bizim evdeki hanım duymasın. Rüyada görsek, uykuda keser bizi. İşiniz gücünüz kadın,cinsellik.İslam Kainat dinidir.”

Ümit Özdağ ise şunları yazdı: “GATA'nın, Medeni Kanuna karşı çıkan ve çok eşliliği savunan başhekim yardımcısına takke gibi papyon da yakışmış. Ne giyse yakışıyor maşallah. Her devrin adamı!”

NE OLMUŞTU?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten ve Menzilci olduğu iddia edilen Dr. Ali Edizer, tartışma yaratan Esra Erol programlarına ilişkin tepki çeken paylaşımda bulunmuştu.

Kamuoyunda tartışma yaratan Esra Erol'un programlarıyla ilgili paylaşımda bulunan Edizer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Esra Erol'a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir.

Sorsan "kadına özgürlük ve uygarlık" kazandırıldı.

Resmiyete tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği.

Kuvveden fiile batı ahlâksızlığı..."

Editör: TE Bilişim