Serdar Sözbir Otel’in bedelsiz verdiği hisseleri kardeşlerinden geri almak içinde dava açacak.

İstanbul Anadolu Adliyesi’nde milyarlık bedelsiz verdiği hisseler için vasi davası açan hayırsever İş insanı Serdar Sözbir, babası Nazif Sözbir’in İstanbul’daki ticari faaliyetlerini genç yaşlarında eline alarak ticaret hayatına atıldı.

Birçok zorlukla tek başına mücadele ederek şirketinin bu günlere gelmesini sağladı. 

Benzin istasyonu ve ilerleyen yıllarda İstanbul’un en güzel otellerinden Üsküdar’daki Kurtlar Vadisi’nin ve birçok ünlü dizinin efsane oteli Sözbir Oteli inşa ettirerek, otelin açılmasını sağladı.

Serdar Sözbir, benzin istasyonunun kendi emek ve çabasıyla alması sonrasında işlerini büyüterek Bugün Üsküdar’da Sözbir Otel olarak bilinen otelin yapımı esnasında birçok güçlükle karşılaşılmış, babasından ve ailesindeki herhangi birinden hiçbir maddi ve manevi yardım almadan tüm zorlukları tek başına yenmeyi başarmış ve oteli açmıştı.

Sözbir Otel, 2000’li yılların başında çeşitli imkânsızlıklar sebebiyle kısım kısım açılmış ve ilk olarak Sözbir Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilmeye başladı. 

Serdar Sözbir şirketteki hisselerin kendisine ait olduğunu kardeşlerinin bu hisselerde hakkı olmadığı için İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nda vasi davası açacağı öğrenildi.. 

Editör: TE Bilişim