Videosu çekilip tehdit edilmiş!
Yayınlanma:
Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin, “kara para aklama” ve “suç örgütüne üye olma” suçlarından yargılanmalarında Ömer Şeker, Onur Apaydın adlı kişinin kendisinin videosunu çekip tehdit ettiğini söyledi.
Cumhuriyet'ten Fahrettin Öztürk'ün haberine göre, mahkemede tanık olarak dinlenen Ömer Şeker, Onur Apaydın adlı kişinin kendisinin videosunu çekip kendisini tehdit ettiğini, bu kişi dışında kimseyle görüşmediğini, Nihal ve Bahar Candan ile bir ortamda bulunmadığını söyledi.
Diğer mağdurlar, araç satın alma vaadiyle katalogdan beğendikleri araçlar için IBAN üzerinden para yolladıktan sonra dolandırıldıklarını ve zararlarının giderilmediğini belirterek şikâyetçi olduklarını söyledi.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.