BLOOCELL, Startup World Cup Türkiye Şampiyonu: 1 milyon USD ödül için San Francisco'da yarışacak

BLOOCELL, Startup World Cup Türkiye Şampiyonu: 1 milyon USD ödül için San Francisco'da yarışacak
BLOOCELL, Startup World Cup Türkiye finalinde birinci oldu ve 1 milyon dolarlık ödül için San Francisco'daki dünya finaline katılmaya hak kazandı.

Silikon Vadisi merkezli Pegasus Tech Ventures'ın düzenlediği 'Startup World Cup' girişimcilik yarışmasının Türkiye ayağı, Synergia tarafından yürütüldü. Bulls GSYO, Bulls Yatırım ve Bulls Protföy'ün destekleri, BTM'in stratejik partnerliği ve Pegasus Tech Ventures iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğin finalinde 10 proje yarıştı.

Biyoteknoloji alanında yapay doku üretimi üzerine çalışan BLOOCELL, jüri değerlendirmesinde birinci olarak Türkiye şampiyonluğunu kazandı. 15-17 Ekim tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek olan BLOOCELL, 1 milyon USD'lik yatırım ödülü için yarışacak.

Etkinliğin açılış konuşmasını Bulls Portföy Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mahir Can Ereren yaptı. Ereren, konuşmasında girişimcilik ekosisteminin önemini vurgulayarak girişimcilere değerli tavsiyelerde bulundu. Girişimciliğin zorluklarına, başarı için gerekli faktörlere ve Türkiye'deki startup ekosisteminin gelişimine değindi.

248190-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.