Bir internet sitesi, "Ankara Karıştı" manşetiyle verdiği haberde, "Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan, Başdanışman Servet Avcı'yı dövdü" başlığıyla, yalan bir habere imza attı.

Yayımlanan haberde, Özel kalem Müdürü Yüksel Arslan'ın adamlarıyla Başdanışman Servet Avcı'ya saldırdığı ifade edilirken, Avcı'nın adamlarının karşılık vermesi üzerine yumruklar havada uçuştuğu belirtildi.

Ancak haberi yapan internet sitesi kavga olduğunu iddia ettiği saatlerde, Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan'ın iki gündür İstanbul'da olduğunu, Servet Avcı'nın ise makamında bulunduğunu göz ardı etmeleri, sipariş haber olduğunu ortaya çıkardı.

SÖZDE HABER SİTESİNİN KUYRUK ACISI

Edinilen bilgiye göre, o internet sitesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan şahsın, Servet Avcı'ya karşı bir husumeti olduğu ve kuyruk acısı yaşadığı kaydedildi.

Bir dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapan Servet Avcı'nın, o internet sitesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan şahsın ülkücü camia içerisinde piyasayı dolandırdığı ve ülkücü camiadan dışlandığı ve bunun sebebi olarak Servet Avcı'yı gösterdiği iddia edildi.

Yalan haberin yayınlanmasından sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başdanışman Servet Avcı; "31 Mart’ta ucuz yöntemlerle mağlubiyeti engelleyemeyenler, bu defa da yalan haberlerle acizliğe devam ediyorlar. Hiç bir sahtekâr kardeşliğimizi bozamaz, hiç bir yalancı yürüyüşümüzü durduramaz" dedi.

YALAN HABER DEŞİFRE OLDU

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Yayın Koordinatörü gazeteci Volkan Memduh Gültekin twitter hesabından açıklama yaptı.

Gültekin açıklamasında şunları dile getirdi;

1- Bugün bir kısım medyada yer alan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sn. Yüksel Aslan ile Başdanışman Sn. Servet Avcı arasında kavga çıktığına dair haberler tamamen hayal ürünüdür.

2- Başkent Ankara'nın tamamında, Başkanımız Sn. @mansuryavs06'ın seçimi kazanmasıyla 1 Nisan sabahı başlayan "bereket ve huzur" anlayışını bu tarz sahte, çakma, mesnetsiz haberlerle gölgelemek isteyen kesimlere fırsat vermeyeceğimizi bir kez daha belirtiyoruz.

3- Zira biz bu çamur siyaseti ve kirli haberlerin daha ağırlarına seçim öncesinden de aşinayız. Bu tarzın seçimlerde millet iradesiyle sandığa gömüldüğü gibi seçim sonrası da kimseye çıkar sağlamayacağı net olarak bilinmelidir.

4- Kaldı ki, Özel Kalem Müdürü Sn. Yüksel Aslan, resmi olarak izinli ve şehir dışındadır. Aralarında kavga çıktığı iddia edilen Başdanışman Sn. Servet Avcı ile dostlukları, belediye sürecinde tesis edilmemiş, yıllara uzanan bir yol arkadaşlığına dayanmaktadır.

5- Bu kirli, sahte ve çakma haberleri yapan kişiler ve kurumlar hakkında, habere konu olan değerli yöneticilerimiz kişisel olarak, Büyükşehir Belediyemiz ise kurum olarak yasal süreci başlatacak olup en kısa zamanda hukuki olarak hesap sorulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Editör: TE Bilişim