Yaşar Okuyan, kendine ait YouTube kanalı Zanka TV'de Devlet Bahçeli’yi hedef alan bir video yayınladı.

Okuyan videonun en başına "Devlet Bahçeli. Beni iyi dinle lan. Beni iyi dinle. Bu lafları sana yedireceğim” dedi.

Videonun ilk bölümüne yerleştirilen bu kısım Ülkücü- Milliyetçi kanatta tepki ile karşılanırken MHP'liler de çirkinliğe sert tepki gösterdi.

Video izlendiğinde Yaşar Okuyan’ın bu kadar sert tepki göstermesi gereken bir durum olmadığı ortaya çıktı.

Videonun o kısmının önceki bölümlerinde ve sonraki bölümlerinde MHP lideri Bahçeli’nin yaptığı ve yapmadığı durumlar anlatıldığı görüldü.

Okuyan ve akıl vericileri bunu bir kurgu ile videonun izlenmesi için yapılan bir reklam çalışması olduğu izlenimi olduğu gözler önüne serildi.

Videonun "Devlet Bahçeli Beni iyi dinle lan” bölümünden önce “Geliyoruz tekrar “sosyal medya hesapları kapatılsın” diyor Sarayın aslan gibi savunucusu Devlet Bahçesi hazretleri derhal arka arkaya tweet atıyor ve diyor ki ve” bugün sizlerle son Twitter paylaşımını yapacağım” niye böyle oluyor efendim diyor “sosyal medya taşınması zor bir güvenlik sorunu haline gelmiştir” bunu diyor artık” bu sözlerden sonra aşırı tepki veren Okuyan o skandal sözleri sarf ediyor.

Ortada hiçbir şey yokken bu kadar yüksek tondan tepki göstermesi reklam olarak yorulmandı.

Ayrı hem yandaş medya hem de yoldaş medyanın videonun (5 beş) saniyelik kısmını dikkat çekerek, insanların bu olaya odaklanması sağlanmış ve Yaşar Okuyan’ın daha videonun diğer bölümleri servis edilmiş oldu.

Yaşar Okuyan daha öncede Devlet Bahçeli ile ilgili Başbuğ Alparslan Türkeş’in el yazısı ile Devlet Bahçeli’nin ajan olduğunu yazdığını söylemişti. 

İlgi çekmeyen bu video unutulmuş ve ilgisiz kalmıştı.

Bu gün yayınlanan "Devlet Bahçeli Beni iyi dinle lan” kısmı ile bu video dikkatlere sunulmuş ve videonun o kısmına dikkat edilmesi sağlanmış oldu.

Videoda konular arası bağlantı sorunları gözle görünür nitelikte olduğu değerlendirildi.

Kısaca MHP lideri Devlet Bahçeli’ye hem yandaş hem de yoldaş medyada bir operasyon düzenlenmeye çalışılmış oldu.

Yaşar Okuyan’ın Doğu Perinçek’le bağlatışı olması kafalarda soru işareti yaratırken, Perinçek tarzını görmek mümkün.

MHP’nin duruma nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

İŞTE VİDEONUN TAMAMI

Editör: TE Bilişim