Yine bir müteahhit hırsızlığı! Utanç veren görüntüler

Yine bir müteahhit hırsızlığı! Utanç veren görüntüler
İzmir’de meydana gelen ve 25 kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrası ortaya çıkan görüntüler kamu binalarının depreme ne kadar dayanıklı olduğu tartışmalarını beraberinde getirdi.

Buca’da devlet hastanesinin ana kolonlarında meydana gelen hasar sonrası hastanenin ana binasındaki hastalar tahliye edildi. Öte yandan İzmir Adliyesi’nde de büyük hasar meydana geldi.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 şiddetindeki depren sonrası sosyal medyadan büyük tepki çeken görüntüler yayınlandı. Depremin sonrasında Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde yatan hastaların ve hasta yakınlarının tahliye edildikleri görüldü.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada hastanenin ana binasındaki kolonların hasar görmesiyle hastaların ek bina olan kadın doğum servisine tahliye edildiklerini belirtti.

İzmir’de meydana gelen deprem sonrası tahliye edilen hastalarının görüntülerinin ortaya çıkması başta hastaneler olmak üzere kamu binalarının nasıl yapıldığını yeniden tartışmaya açtı. Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi 2002 yılında yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.