Zafer Partisi Sözcüsü Şehirlioğlu: "Erdoğan üçüncü kez aday olamaz"

Zafer Partisi Sözcüsü Şehirlioğlu: "Erdoğan üçüncü kez aday olamaz"
Zafer Partisi Sözcüsü Ali Şehirlioğlu partisinin haftalık basın toplantısında konuştu. Gündemi değerlendiren Ali Şehirlioğlu önemli açıklamalarda bulundu

Zafer Partisi sözcüsü Şehirlioğlu'nun açıklamalardan satır başları:

“Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı; skoleroderma hastalığında bir tarama başlattığını ve bu çalışmanın 107 milyon kişi üzerinde yapıldığını söyledi. Türkiye nüfusu 84 milyon iken geriye kalan 22 milyon kişi kimdir? Bunun bir açıklaması olması gerek.”

“2023 asgari ücreti açıklandı. Politik faiz yüzde 12’den yüzde 10.5’e indirildi. Ama hiçbir bankadan bu oranlarda kredi alamadığınız gibi yüzde 20-40 oranında kredi faizleriyle karşılaşmaktayız. İlaçlar yüzde 300 gibi, inşaat malzemeleri keza aynı oranlarda, ev kiralarının en az yüzde 200, hele ki beyaz peynir 2021 yılında 90-90 TL iken 2022’de 160 TL’ye satılması TÜİK rakamlarının çok üstündedir.”

“Asgari ücretin daha çalışanın eline geçmeden gıda başta olmak üzere çoğu ürün bu yükselmenin üzerine çıkmıştır. Alım gücü günden güne azalmaktadır.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde milletten kendi adına son kez oy istiyorum demişti. Zafer Partisi olarak aylardır söylüyoruz; sayın cumhurbaşkanı üçüncü kez aday olamaz”

“Geçen günlerde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir konuşmasında yeniden açılım sözü verdi. Bu röportaj esnasında hakikaten kafasının karışık olduğu kurduğu cümlelerden anlaşılıyordu. Bu beyanatı terörle müzakere anlamına gelmekteydi ki tabanı oldukça rahatsız ettiğine inanıyoruz. Bu açılım süreci daha önce denendi. Sadece pkk’ya daha rahat silahlandırma ve operasyon fırsatı sağladığı görüldü.”

“Sınırlarımızdaki mayınların toplatılmasının demografik yapımıza nasıl zarar verdiğini hatırlatmak ve yerinde göstermek amacıyla sembolik olarak bir araba yedek parçasını Genel Başkanımız Ümit Özdağ ve bir heyet ile Reyhanlı’ya gittik. Genel başkanımızın açıklaması sırasında yanında olduğu için çok şerefli ve madalya sahibi, hatta askerlerimize çuval geçirme olayının rövanşını alan Genel Başkan Yardımcımız Aziz Ergen’e 20 Haziran 2023 tarihine kadar  orduevlerine giriş yasağı getirilmiştir.”

“Bir sürü bakan ve yüksek bürokratın mafya liderleriyle, uyuşturucu baronlarıyla, kaçaklarla fotoğrafları çıkmışken ve hiçbir uygulama yapılmamışken bir genel başkan yardımcısının genel başkanın yanında gözükmesi nedeniyle böyle bir yaptırıma maruz kalması anlaşılır gibi değildir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.