93 yaşındaki kadına kayıkla yardım ulaştırıldı
Hatay'da Türk Kızılay ekipleri, Gölbaşı Gölü'ndeki adada yalnız yaşayan 93 yaşındaki Halime Sual'e kayıkla gıda ve hijyen malzemesi ulaştırdı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, Türk Kızılay ekipleri, Gölbaşı Gölü'nün ortasında yalnız yaşayan 93 yaşındaki Halime Sual'e kayıkla yardım malzemesi ulaştırdı.

YALNIZLIĞA UMUT OLDU
Türk Kızılay ekipleri, nilüferlerle kaplı gölün ortasındaki adada, yıllardır tek başına yaşayan Halime Sual'i ziyaret ederek, gıda ve hijyen malzemelerinden oluşan yardım kolileri götürdü. Ulaşımın sadece kayıkla sağlandığı bu adada, ekiplerin Sual'e gösterdiği ilgi, yalnızlığını bir nebze olsun hafifletti.

DUYGU DOLU ANLAR
Ziyaret sırasında, ekipler bahçeden topladıkları çiçekleri de Halime Sual'e hediye etti. Bu anlar, duygu dolu görüntülerle kameralara yansıdı. Barakada yalnız başına yaşayan Sual, kendisine yapılan yardımlar için ekiplere teşekkür etti.
Bakmadan Geçme
Türk Kızılay: Gençler en çok kan veren yaş grubu
Kars'ta Türk Kızılay aşevi hizmete girdi
Arkadaşına Yardım Ederken Araba Üstünden Geçti!
Kübra Süzgün’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yardım Çağrısı: "Geceleri Uyuyamıyorum"
İneği Ölen Teyzenin Yüzünü Güldürdüler!
Bakan Akın Gürlek'ten Kızılay'a anlamlı jest: Manevi tazminat davası geliri 150 bin TL bağışlandı
