Siyaset

AK Parti'den 25. yıla özel marş: 'Efsane Büyük Başkan' ilk kez çalındı

AK Parti'nin 25. yılına özel hazırlanan 'Efsane Büyük Başkan' adlı marş, Sakarya'daki kamp programında ilk kez çalındı. Şarkı, Erdoğan liderliğindeki siyasi yolculuğu anlatıyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
AK Parti'den 25. yıla özel marş: 'Efsane Büyük Başkan' ilk kez çalındı

AK Parti, siyasi yolculuğunun 25. yılını kutlamak ve bu anlamlı dönemi taçlandırmak amacıyla özel bir marş hazırladı. 'Efsane Büyük Başkan' adı verilen bu marş, Sakarya'da düzenlenen 33. İstişare ve Değerlendirme Kampı'nda ilk kez dinleyicilerle buluştu.

AK Parti\

ÇEYREK ASIRLIK DESTAN: AK PARTİ

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 'Çeyrek Asırlık Destan AK Parti' temasıyla gerçekleştirilen kamp, partinin 25 yıllık siyasi serüvenine ışık tutan çeşitli etkinliklere sahne oldu. Bu özel etkinliklerden biri de Ceyhun Çelik tarafından seslendirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasından hemen önce çalınan 'Efsane Büyük Başkan' marşıydı.

AK Parti\

ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE GEÇEN YOLCULUK ANLATILIYOR

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından özenle hazırlanan marşın sözlerinde, partinin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde geçirdiği siyasi yolculuğun vurgulandığı belirtildi. Bu eserle, partinin geçmişten bugüne uzanan mücadelesi ve vizyonu müzikal bir dille ifade edilmiş oldu.

Bu Yazıyı Paylaş