AK Parti İstanbul, Necmettin Erbakan'ı kabri başında rahmetle andı
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Necmettin Erbakan'ı vefatının 15. yılında kabri başında andı ve onun mirasını yad etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, eski Başbakan Necmettin Erbakan'ı vefatının 15'inci yıl dönümünde kabri başında andı.

ANMA TÖRENİ ZEYTINBURNU'NDA DÜZENLENDİ
Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'nda gerçekleştirilen anma törenine AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve birçok partili katılım gösterdi. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve merhum Erbakan için dualar edildi.

ERBAKAN'IN MİRASINA VURGU
Duanın ardından Erbakan’ın kabrine karanfil bırakıldı. Anma programında, merhum Erbakan'ın Türkiye'nin siyasi hayatına kazandırdığı vizyon ve hizmet anlayışı bir kez daha hatırlandı. Katılımcılar, Erbakan'ı vefatının 15. yılında rahmetle anarken, onun millet ve ülke için ortaya koyduğu mücadelenin unutulmayacağını belirtti.
Bakmadan Geçme
Ertuğrul Fırkateyni şehitleri Tekirdağ'da anıldı
Recep Yazıcıoğlu, mezarı başında anma töreniyle yad edildi
Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, anma töreniyle yad edildi
Sakarya'da deprem kurbanları anıldı
Cumhurbaşkanı Erhürman, Kıbrıs Türk halkının acılarını hatırlattı
Yalova'da 17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenler anıldı
