Eğitim

Ankara'da öğretmenle alay eden öğrencilere polis incelemesi

Ankara'da bir lisede öğretmenle alay eden öğrenciler hakkında disiplin soruşturması sürerken, polis de olayla ilgili inceleme başlattı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Ankara'da öğretmenle alay eden öğrencilere polis incelemesi

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi'nde, fizik öğretmeni M.C. ile alay eden öğrencilerin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Okul yönetimi, olayla ilgili disiplin soruşturması başlattı ve süreç devam ediyor.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri, yaklaşık 20 gün önce yaşanan olaya ilişkin inceleme başlattı. Polis ekipleri, okulda yöneticilerle görüşerek bilgi aldı ve daha sonra okuldan ayrıldı. Aynı saatlerde İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali de okulda incelemelerde bulundu.

ÖĞRETMEN EVDE TEDAVİSİNE DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili olarak, hafta başında okulda dengesini kaybedip düşerek yaralanan öğretmen M.C., hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Öğrencilerinden şikayetçi olmayan ve raporu devam eden öğretmenin evde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Bu Yazıyı Paylaş