Asayiş

Antalya'da dehşet: 'Gel, çocukları vereceğiz' diyerek eski eşini öldürdü

Antalya'da Hızır Çelik, eski eşi Hanım Biçer'i 'Gel, çocukları vereceğiz' diyerek çağırdıktan sonra boğarak öldürdü. Olayın detayları dehşet verici.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Antalya'da dehşet: 'Gel, çocukları vereceğiz' diyerek eski eşini öldürdü

Antalya'da yaşanan bir cinayet, tüm şehirde büyük bir şok etkisi yarattı. Hızır Çelik'in eski eşi Hanım Biçer'i boğarak öldürdüğü ve olaydan önce 'Gel, çocukları vereceğiz' diye çağırdığı ortaya çıktı.

Antalya\

ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLIK YAPMIŞ

Maktulün ağabeyi Resul Biçer, olay gecesinin ertesi günü Hızır'ın çocukları vereceğini söylediğini ve kardeşinin bu sebeple dolaba çocukların sevdiği yiyecekleri koyduğunu ifade etti. Olay, 11 Eylül 2025 tarihinde, Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir apartmanda meydana geldi. İki çocuk annesi Hanım Biçer, yeni taşındığı evde eski eşiyle bir tartışmaya girdi ve bu tartışma hızla kavgaya dönüştü. Çelik, eşini eşarpla boğarak ardından yastıkla yüzünü kapattı.

Antalya\

Olaydan sonra teslim oldu

Cinayet sonrası Hızır Çelik, eve 3 saat sonra çıktı ve yaklaşık 16 saat sonra maktulün kardeşini arayıp, 'Eşimi öldürdüm, gidip teslim olacağım' dedi. Çelik, Döşemealtı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. İlk ifadesinde, eşinin kendisine şantaj yaparak para istediğini ve bu nedenle tartıştıklarını belirtti. Hızır Çelik, tutuklandı ve mahkemede 'gözüm karardı' diyerek yaşananları açıkladı.

Bu Yazıyı Paylaş