Antalya'da tamirhanede yangın: 5 araç kül oldu
Antalya'da bir tamirhanede çıkan yangında 5 araç tamamen yanarken, 15 araçta kısmi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, otomobil ve motor tamiri yapılan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın, bitişikteki tamirhaneye de sıçrayarak büyük hasara yol açtı.

YANGININ NEDENİ BELİRSİZ
Yangın, saat 02.00 sıralarında Şafak Mahallesi'ndeki Akdeniz Sanayi Sitesi'nde bulunan Yakup D.'ye ait otomobil tamirhanesinde başladı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iş yerinin tamamını sardı. Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

İTFAYE EKİBİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederken, iş yerinde bulunan araçların bir kısmının yanmaya başladığı fark edildi. Yangın sırasında çalışanlar ve çevredekiler, içeride kalan araçları kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Yükselen alevler, yan taraftaki tornacı dükkanının çatısına da sıçradı ancak ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangının daha fazla alanı etkilemesi önlendi. Yangın, yaklaşık 2 saatlik yoğun bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Tamirhane kullanılamaz hale gelirken, 5 araç tamamen yanarken, 15 araç da kısmen hasar gördü. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Bakmadan Geçme
Beşiktaş'ta hafif ticari araçta çıkan yangın kontrol altına alındı
Çorum'da çıkan yangında 3 ev ve 3 ahır zarar gördü
Eflani'de yangında 3 bin balya ot yandı, 10 ton buğday kurtarıldı
Nilüfer'de müstakil evde çıkan yangın söndürüldü
Antalya'da asfalt yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
Gölbaşı'nda villaların yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı
