Spor

Artvin'de dağ bisikleti yarışlarıyla heyecan dorukta

Artvin'de düzenlenen dağ bisikleti yarışlarında 41 sporcu, zorlu parkurlarda mücadele etti. Sporcular, hem eğlenceli hem de zorlu anlar yaşadı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Artvin'de dağ bisikleti yarışlarıyla heyecan dorukta

Artvin, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 3'üncü Bölge 3'üncü Etap Dağ Bisikleti Yarışları'na ev sahipliği yaptı. 41 sporcu, Kafkasör Yaylası'nda zorlu parkurda dereceye girebilmek için pedal çevirdi.

Artvin\

ZORLU PARKURDA MÜCADELE

Rize, Erzurum, Van ve Giresun'dan gelen sporcular, U11, U13, U15 ve U17 kategorilerinde 1 ve 1,7 kilometrelik parkurlarda mücadele etti. Teknik inişler, virajlar ve çeşitli engellerin yer aldığı parkur, sporculara zorlu anlar yaşattı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Latif Yılmaztürk, bu organizasyonun Artvin'i tanıtmak ve dağ bisikleti branşını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Artvin\

SPORCULAR HEYECANLA YARIŞTI

U15 kategorisinde yarışan Fatmagül Kutu, heyecanından dolayı 3 tur yerine 4 tur attığını ifade etti. Kutu, hedefinin milli takıma girmek olduğunu belirtirken, aynı kategoride yarışan Nisa Enzel Kirez de parkurun zorluğuna rağmen genel olarak deneyiminden memnun kaldığını söyledi. Ayrıca, Erzurum'dan katılan antrenör Ömer Faruk Demir, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, takımlarının aldığı derecelerden dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Artvin\Artvin\Artvin\Artvin\Artvin\Artvin\Artvin\Artvin\

Bu Yazıyı Paylaş