Attila Mocsi: Fenerbahçe maçında 1 veya 3 puan hedefliyoruz
Attila Mocsi, Fenerbahçe maçı öncesinde, evlerinde 1 veya 3 puan almayı hedeflediklerini ve takım olarak tam odaklandıklarını belirtti.

Çaykur Rizespor'un Macar savunma oyuncusu Attila Mocsi, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye odaklandık
Mocsi, “Kağıt üzerinde Fenerbahçe favori takım olarak görünüyor. Ancak bizler her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapıp evimizde 1 veya 3 puan almayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. 10 Ekim Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Çaykur Rizespor, maç hazırlıklarını teknik direktör Recep Uçar yönetiminde sürdürüyor.

İç sahada kazanma hedefi
Attila Mocsi, lige iyi başladıklarını ve şu ana kadar 10 puan topladıklarını belirtti. İç sahadaki maçlarında kaybetmelerine rağmen iyi oyun sergilediklerini dile getiren Mocsi, “Kaybettiğimiz maçlarda her defasında rakibimizden daha iyi bir oyun sergiledik. İçeride kaybetmek baskı yaratmıyor, önemli olan deplasman maçlarındaki reaksiyon oldu” dedi.

Gol atma hedefi
Mocsi, Fenerbahçe maçında gol atma sözü veremese de bu sezon 2-3 gol atmayı hedeflediğini söyledi. “Stoperlerin attığı goller takım için büyük katkı sağlıyor. Umarım ben de takımıma yardımcı olurum” şeklinde konuştu.





Bakmadan Geçme
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı için antrenman yaptı
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
Göztepe, Rizespor karşısında galibiyet arıyor
Göztepe, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet elde edemedi
Çaykur Rizespor deplasmanda Eyüpspor'u 2-0 yendi
Çaykur Rizespor, transfer dönemini 20 ayrılıkla kapattı
