Dağ, hakem kararlarını eleştirdi; Reis ilk yarıyı sert değerlendirdi
Çaykur Rizespor, Trabzonspor'a 4-3 yenildi. Yardımcı Antrenör Ekrem Dağ hakem kararlarını eleştirdi, Thomas Reis ise ikinci yarıdaki performansıyla gurur duyduğunu söyledi.

Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor, Trabzonspor'u konuk etti. Trabzonspor karşılaşmayı 4-3 kazandı. Maçın ardından yapılan basın toplantısında Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Ekrem Dağ ve Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis açıklamalarda bulundu. Dağ, takımının ilk yarıda istediği oyunu oynadığını, 2-0 öne geçtiğini ancak hakemi kontrol edemediklerini söyledi. Dağ, “Ayağına net basıyor, gözünün önünde, devam ettirip sarı kart vermiyor” diyerek Fabinho'nun bir pozisyonunu örnek gösterdi. İkinci yarıda üst üste gelen üç golün ardından geri dönüş yaptıklarını belirten Dağ, yediği golden önce net bir penaltı olduğunu savundu. Dağ, VAR hakeminin o gün burada olmadığını düşündüğünü de ekledi.

Reis'ten ilk yarı değerlendirmesi
Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, maçın çılgın geçtiğini belirtti. Reis, ilk yarıda takımını tanıyamadığını, ikili mücadeleleri ve pas kalitesini yetersiz bulduğunu söyledi. Devre arasında oyunculara, ilk kez geriden girdiklerini ve maçı kaybedebileceklerini hatırlattığını anlattı. Reis, “Ama ikinci yarı ve maçın tamamını düşünecek olursak, takımımızın ikinci yarı özelinde gösterdiği tutum ve davranıştan dolayı çok gururlu olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme
Trabzonspor, Rizespor'u 4-3 yendi
Trabzonspor deplasmanda Rizespor’u devirdi! Kritik 3 puan Trabzonspor’un
Trabzonspor, Çaykur Rizespor ile 49'uncu kez karşılaşacak
Trabzonspor, Rizespor maçı hazırlıklarına devam etti
Esenler Erokspor, Trabzonspor'u son dakikada yendi
Trabzonspor, Avrupa kupalarında 2'de 2 yaptı
