Aziz İhsan Aktaş davasında 13. gün: Karar çıkacak mı?
Aziz İhsan Aktaş organize suç örgütü davasının 13. gününde, 7'si tutuklu 200 sanıkla ilgili karar duruşması devam ediyor. Rüşvet ve ihale manipülasyonu iddialarıyla yargılanan isimler arasında belediye başkanları da bulunuyor.

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 7'si tutuklu 200 sanığı bulunan Aziz İhsan Aktaş organize suç örgütü davasının karar duruşmasında 13. gün geride kaldı. İş insanı Aziz İhsan Aktaş'ın liderliğinde olduğu iddia edilen suç örgütünün, bazı belediye başkanlarına rüşvet vererek ihaleleri manipüle ettiği öne sürülüyor.
BELEDİYE BAŞKANLARI DA YARGILANIYOR
Dava kapsamında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin gibi isimler tutuklu olarak yargılanıyor. CHP'li belediye başkanlarının da bulunduğu 200 sanıklı bu önemli davanın karar duruşmasının 13. günü, Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun 6 No'lu duruşma salonunda başladı. Mahkeme başkanı, bu günkü celsenin özel olarak bu salonda yapılacağını belirtti.
'VIP SANIK' TARTIŞMALARI SÜRÜYOR
Duruşmanın dikkat çekici noktalarından biri de tutuksuz sanık Aziz İhsan Aktaş'ın salona girişi oldu. Aktaş'ın, diğer sanıklardan farklı olarak özel bir bölümden salona alınması, daha önceki duruşmalarda olduğu gibi 'VIP sanık' tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Duruşma, avukatların beyanlarıyla devam ederken, kamuoyu davanın sonucunu merakla bekliyor.
Bakmadan Geçme
Adliyelerde rüşvet operasyonu: 8 şüpheli tutuklandı
Belediyede rüşvet operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Bodrum Bölge Liman Başkanı tutuklandı, liman çalışanı serbest bırakıldı
Edirne'de imar komisyonu üyesi rüşvetten gözaltına alındı
Böcek, İmamoğlu'na 5 milyon avro 'havala' gönderdiğini açıkladı
Redkitler lideri Türkiye'ye iade edildi
