Aziz Yıldırım İçin Bomba İddia: Adaylık Kararı Netleşiyor
Fenerbahçe’de seçim süreci yaklaşırken eski başkan Aziz Yıldırım’ın yeniden aday olabileceği iddia edildi. Aykut Kocaman planı ve Ankara temasları kulisleri hareketlendirdi.

Fenerbahçe’de 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Eski başkan Aziz Yıldırım’ın yeniden adaylık hazırlığı yaptığı öne sürüldü.
Aykut Kocaman iddiası
Radyogol kaynaklı habere göre Yıldırım’ın, teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Bu planın, olası bir başkanlık döneminde sportif yapılanmanın da şimdiden şekillendirildiği yorumlarına neden olduğu belirtiliyor.
“Şampiyon yapıp bırakacağım” iddiası
Haberde ayrıca Yıldırım’ın yakın çevresine şu ifadeleri kullandığı öne sürüldü:
“Fenerbahçe’yi şampiyon yapıp koltuğu 2027’de yeni başkana teslim edeceğim.”
Bu sözlerin, adaylık hazırlığının sadece kısa vadeli bir plan olmadığı yönünde değerlendirildiği aktarılıyor.
Ankara temasları belirleyici olacak
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu tarafından aktarılan bilgilere göre, Aziz Yıldırım’ın Ankara’da çeşitli siyasi ve idari temaslar yürüttüğü ifade edildi.
Bu görüşmelerin ardından deneyimli ismin adaylık kararını netleştireceği belirtiliyor.
Bakmadan Geçme
"Muhalefet Planını Yavaş'sız Yapmalı": İsmail Saymaz'dan Dikkat Çeken Mansur Yavaş Analizi
Alternatif aday sayısı artıyor! Ankara koridorlarında ittifak trafiği hızlandı
Ticaret Odaları Neden Var? İTO Adayı Mustafa Can Verileri Paylaştı
Yıldız Golcü Fenerbahçeyi Reddetti!
Yaz Yıldırım’dan Yalanlama Geldi!
Aziz Yıldırım’ın Evinde Şüpheli Ölüm!
