Siyaset

Bakan Çiftçi: Bu millete karşı hizmet borcumuz var

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, genç subay ve astsubay adaylarıyla bir araya gelerek, millete hizmetin önemine vurgu yaptı ve görev bilinci üzerinde durdu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bakan Çiftçi: Bu millete karşı hizmet borcumuz var

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’ndaki 'Geleneksel Çarşamba Konferansları' programında önemli mesajlar verdi.

Bakan Çiftçi: Bu millete karşı hizmet borcumuz var 1

GÖREV BİLİNCİ

Bakan Çiftçi, genç subay ve astsubay adaylarıyla bir araya gelerek, işlerini sevmeleri ve görevlerine gönül vermeleri gerektiğini vurguladı. Çiftçi, "Hepimiz bu aziz milletin evlatlarıyız. Bu devlete, bu millete karşı hizmet borcumuz var" ifadelerini kullanarak, verilen görevlerin sıradan bir iş olarak görülmemesi gerektiğini belirtti.

Bakan Çiftçi: Bu millete karşı hizmet borcumuz var 2

GELECEK HEDEFLERİ

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için adalet, merhamet ve sevgi ile yürümeye devam edeceklerini dile getiren Çiftçi, ahlaktan, tevazudan ve vicdandan ayrılmadan görevlerini yerine getireceklerine inandığını söyledi.

Bakan Çiftçi: Bu millete karşı hizmet borcumuz var 3

Bu Yazıyı Paylaş