Spor

Muğla’da Final Seferberliği: Bursa’ya 100 Otobüsle Çıkarma!

Muğlaspor, 10 Mayıs’ta Bursa’da oynanacak olan kritik Elazığspor finali için geri sayıma geçti. Tüm şehrin kenetlendiğini belirten Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, final günü Bursa’ya adeta bir orduyla gideceklerini müjdeledi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Muğla’da Final Seferberliği: Bursa’ya 100 Otobüsle Çıkarma!

Başkan Menaf Kıyanç, şampiyonluk yolundaki son engel olan final maçı için lojistik hazırlıkların tamamlandığını duyurdu. Muğla merkezi ve tüm ilçeleri kapsayan dev bir organizasyon yapıldığını belirten Kıyanç, şu bilgileri paylaştı:

İlçeler El Ele: Köyceğiz'den Datça'ya, Marmaris'ten Yatağan'a kadar her noktadan taraftar taşınacak.

Büyük Çıkarma: Final günü Muğla’dan Bursa’ya toplamda 100 otobüs hareket edecek.

Muğla’nın Gücü: Kıyanç, "Bu sadece bir maç değil, Muğla'nın gücünü gösterme günüdür" diyerek şehre birlik çağrısı yaptı.

"Birlik Olduğumuzda Başaramayacağımız Şey Yok"

Muğlaspor’un şehrin en büyük birleştirici gücü olduğunu vurgulayan Kıyanç, üç yıldır sürdürdükleri "birlik" mesajının karşılık bulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi:

"Muğlaspor, farklı siyasi görüşleri ve her kesimden insanı bir araya getirmeyi başardı. Gördük ki birlik olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yok."

Favori Rakip, İnanan Muğla

Rakiplerinin kağıt üzerinde favori gösterilmesine takılmadıklarını belirten Başkan Kıyanç, başarının inanmaktan geçtiğini ifade etti. 10 Mayıs saat 19.00’da oynanacak maç için son derece iddialı konuşan Kıyanç, "Herkes rakibi favori görebilir ama biz şehir olarak inandık. O kupayı Muğla'ya getireceğiz" sözleriyle taraftara şampiyonluk sözü verdi.

Bu Yazıyı Paylaş