Siyaset

Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mardin'de düzenlenen programda terörsüz Türkiye için birlik çağrısında bulundu ve şehit aileleri ile gazilere destek sözü verdi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mardin'de düzenlenen ‘Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle Birlik ve Vefa Buluşması’ programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı 1

Şehit aileleri ve gazilerle buluşma

Bakan Göktaş, burada şehit aileleri ve gazilere hitap ederek, terörsüz bir Türkiye sürecinin inşasında el birliğiyle hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. “Bu ülke, biz beraber oldukça daha da güçlü olacak” diyen Göktaş, şehitlerin ve gazilerin kahramanlıklarını asla unutmadıklarını ifade etti.

Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı 2

Aile ile güçlenen bir milletiz

Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı aileden aldıkları güçle büyüttüklerini belirtti. Terörün aile yapısına zarar verdiğine dikkat çeken Bakan, hiçbir anne ve evladın acı çekmemesi gerektiğini belirtti. Devletin her zaman teyakkuzda olduğunu ve şehitlerin hatıralarını yaşatmaya devam edeceğini söyledi. Bakan Göktaş, konuşmasının sonunda, 8 Ağustos'ta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçen kanun düzenlemesine değinerek, bu düzenlemelerin hayata geçirildiğini ve şehit aileleri ile gazilere her daim destek olacaklarını belirtti.

Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı 3Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı 4Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı 5Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı 6Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı 7Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye için birlik çağrısı yaptı 8

Bu Yazıyı Paylaş