Bakan Işıkhan, İİT konferansında Türkiye'nin sosyal güvenlik politikalarını anlattı
Bakan Işıkhan, İİT Çalışma Bakanları 6’ncı İslam Konferansı'nda Türkiye'nin sosyal güvenlik politikalarını ve Filistin konusundaki duruşunu anlattı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Çalışma Bakanları 6’ncı İslam Konferansı’na katıldı.

KONFERANSIN GÜNDEMİ
Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İİT Çalışma Bakanları 6’ncı İslam Konferansı'nın ‘Yerel Tecrübeler, Küresel Başarılar: İslam Dünyasında Başarı Öyküleri’ temasıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Bu konferansta, çalışma, istihdam ve sosyal güvenlik alanlarında Türkiye'nin hayata geçirdiği projeleri paylaştıklarını ifade etti.

İŞ BİRLİĞİ VE GAYRET
İki milyardan fazla insanı temsil eden İİT çatısı altında üye ülkeler ile iş birliğini güçlendirmek için atılacak adımları değerlendirdiklerini kaydeden Işıkhan, Türkiye'nin uluslararası arenada Filistin konusunda da aktif bir rol üstleneceğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, barış ve istikrar için mücadele edeceklerini dile getirdi.
Bakmadan Geçme
Aylin Yaman: Kadın cinayetleri ve istismar sorunları çözülmeli
Kadıköy'de kademeli emeklilik talebi yükseldi
Bakan Işıkhan'dan sosyal güvenlik vurgusu
Sosyal güvenlikte kazanımlar piyasaya terk ediliyor
İİT ülkeleriyle dış ticaret hacmi 69,2 milyar dolara ulaştı
CHP’li Dinçer: Emekliye zam değil, sefalet ücreti verdiniz
