Bakan Tunçtan terörsüz Türkiye vurgusu: Bölge gücü olacağız
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terörün olmadığı bir Türkiyenin bölgesel ve küresel gücünü artıracağını, enerjinin kalkınmaya harcanacağını belirtti. Milli Dayanışma Komisyonunun da bu sürece katkı sağlayacağını vurguladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terörle mücadelenin ülkenin bölgesel ve küresel etkinliğini artıracağını belirterek, Terörün olmadığı Türkiye, sadece vatan topraklarında değil, bölgesinde ve dünyadaki etkinliğini ve gücünü artıracaktır. Ülkemizin geleceğinin bugünden daha aydınlık olmasını istemeyen şer odaklarına asla fırsat verilmeyecektir dedi.
Milli Dayanışma Komisyonunda Atılacak Adımlar
Bakan Tunç, TBMM bünyesinde kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda Adalet Bakanlığı olarak yürüttükleri çalışmaları milletvekilleriyle paylaşacaklarını ve toplumsal bütünleşmeyi güçlendirecek adımları değerlendireceklerini ifade etti. Komisyonun tespitlerinin ve kararlarının, milli birlik ve kardeşliğin pekiştirilmesi için bir yol haritası sunacağını vurguladı. Tunç, hedeflerinin iç cepheyi güçlendirerek milletin birliğine saplanan hançeri sökmek olduğunu belirtti.
Terörden Arınmış Türkiyenin Enerjisi Kalkınmaya
Açıklamasının devamında Tunç, terörün prangasından kurtulan Türkiyenin enerjisini kalkınmaya ve yatırıma harcayacağını, bunun da ekonomik büyüme ve toplumsal refahı artıracağını söyledi. Terörün olmadığı bir Türkiyenin sadece kendi topraklarında değil, bölgesinde ve dünyada da etkinliğini yükselteceğine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde Türkiye Yüzyılının inşa sürecini hızlandırarak, terörsüz bir Türkiye idealine ulaşacaklarını ve gelecek nesillere daha huzurlu bir ülke bırakacaklarını sözlerine ekledi.
Bakmadan Geçme
TBMM, terörle mücadelede üçüncü göz olacak
Çiftçi: Belçika'da terör örgütlerine karşı somut adım bekliyoruz
Bakan Çiftçi, Belçika'dan terörle mücadelede somut adımlar bekliyoruz
Bakan Çiftçi: Terörsüz Türkiye devlet politikasıdır
Mersin merkezli DEAŞ operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı
Bahçeli: Terörsüz Türkiye en kısa sürede tamamlanacak
