Gündem

Bir anne yüreği adalet peşinde: Yasemin Minguzzi, Bakan Gürlek'ten haber bekliyor

Kadıköy'de bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi'nin annesi Yasemin Minguzzi, adaletin gecikmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek Adalet Bakanı Gürlek ile görüşmek istediğini belirtti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Bir anne yüreği adalet peşinde: Yasemin Minguzzi, Bakan Gürlek'ten haber bekliyor

Kadıköy'de vahşice bıçaklanarak hayatını kaybeden oğlu Mattia Ahmet Minguzzi'nin acılı annesi Yasemin Minguzzi, adaletin tecellisi için umutsuz bir bekleyiş içinde.

ADALET BAKANI İLE GÖRÜŞME TALEBİ

Yasemin Minguzzi, Adalet Bakanı Akın Gürlek ile bir görüşme talebinde bulunduğunu belirterek, "Ben yalnızca evladım ve tüm çocuklarımız için adalet istiyorum. Mücadelemden vazgeçmeye hiç niyetim yok. Hukuk ve adalet içinde, sesimi duyurmaya devam edeceğim" dedi. Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, aylardır süren görüşme taleplerine somut bir yanıt alamadığını dile getirdi. "Sabrım artık taşmak üzere. Her defasında umutlandırılıyor, ancak somut bir adım göremiyorum" diyerek içinde bulunduğu çaresizliği vurguladı.

BİR ANNE GÖZYAŞLARI VE HAYKIRIŞI

Bir anne olarak sesinin duyulmasını ve yaşadığı belirsizliğe bir son verilmesini isteyen Minguzzi, "Adalet beklemek bu kadar zor olmamalı. Bu yaşadığımız belirsizlik ve sessizlik, acımızı her geçen gün daha da büyütüyor. Lütfen bu zulme son verin" çağrısında bulundu. Oğlu ve tüm çocuklar için adalet arayışından vazgeçmeyeceğini yineleyen Yasemin Minguzzi, hukuk ve adalet çerçevesinde sesini yükseltmeye devam edeceğini ifade etti.

Bu Yazıyı Paylaş