Bozüyük'te gaziler günü törenle kutlandı
Bozüyük'te 19 Eylül Gaziler Günü, çelenk sunma töreni, şiirler, folklor ve mehteran gösterileriyle kutlandı. Etkinlikler sonunda gazilere ve şehit yakınlarına yemek ikram edildi.

Bozüyük'te 19 Eylül Gaziler Günü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir dizi etkinlikle anıldı. Törene, ilçe protokolü, gaziler, gazi yakınları, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Anıta çelenk sunuldu
Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan programda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu. Günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler seslendirildi. Etkinlikler, folklor ve mehteran gösterileriyle renklendi.

Yemek ikramı yapıldı
Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi törenin ardından, Bozüyük Belediyesi tarafından Manişar'daki sosyal tesiste şehit yakınları ve gaziler ile ailelerine bir yemek ikramı düzenlendi. Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, konuşmasında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna can veren şehitleri rahmetle andığını, gazilere de sağlıklı bir yaşam dilediğini belirtti.
