Bursa'da çay ocağında gece yarısı yangın: İş yeri sahibi son anda kurtuldu
Bursa'da gece yarısı çay ocağında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü; iş yeri sahibi uykudan uyanarak kurtuldu, yaşlı bir komşu ise panik yaşadı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, gece yarısı bir çay ocağında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Selimiye Mahallesi Döşemeciler Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın zemin katındaki işletmede, saat 01.00 sıralarında başlayan yangın, hızla büyüyerek tehlike oluşturdu.

İŞ YERİ SAHİBİ UYKUDAN UYANDI
Yangın sırasında çay ocağında uyumakta olan iş yeri sahibi, alevlerin yayılması üzerine hızla dışarı çıkarak kendini güvene aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını söndürmek için yoğun bir çaba sarf etti.

YAŞLI KADIN PANİK YAŞADI
Aynı apartmanın birinci katında ikamet eden yaşlı bir kadın, yangın nedeniyle panik yaşadı ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirildi. Yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik müdahalesinin ardından tamamen söndürüldü, ancak iş yeri kullanılamaz hale geldi. Ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek için incelemelerine başladı.


