Ekonomi

CANiK, uzak ülkelere yaptığı ihracatla Turquality şampiyonu oldu!

CANiK, 'Uzak Ülkelere En Çok İhracat Yapan Turquality Şampiyonu' oldu. Nafia Didem Aral, şirketin küresel vizyonunu ve katma değerli üretimini vurgulayarak, 80'den fazla ülkede 'Made in Türkiye' markasını gururla temsil ettiklerini belirtti
DHA
DHA
2 dk Sesli Dinle 0
CANiK, uzak ülkelere yaptığı ihracatla Turquality şampiyonu oldu!

CANiK, 'Turqualıty Vizyon Buluşması ve Markalaşma Konferansı' kapsamında 'Uzak Ülkelere En Çok İhracat Yapan Turquality Şampiyonluğu' ödülüne layık görüldü.

SAVUNMA SANAYİNDE GURUR VEREN BAŞARI

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ile TİM Başkanı Mustafa Gültepe'nin de katıldığı törende, Turquality Destek Programı'nda başarı gösteren firmalar ödüllendirildi. CANiK, bu prestijli kategoride zirveye yerleşerek önemli bir başarıya imza attı.

KATMA DEĞERLİ ÜRETİM VE KÜRESEL VİZYON

Ödülü SYS Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nafia Didem Aral'a, Turquality'nin fikir babası Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen takdim etti. Aral, CANiK'in Türkiye'nin mühendislik gücünü ve küresel vizyonunu temsil ettiğini belirterek, "Her bir ihracat ürünümüzü, Türkiye'nin fikri sermayesinin, Ar-Ge gücünün ve bağımsızlık vizyonunun bir dışa yansıması olarak görüyoruz." dedi. Savunma sanayiinde ortalama kilogram başı ihracat değeri 67 dolar iken, SYS Grup olarak bu değeri 125 dolara çıkardıklarını ve hedeflerinin 250 dolar bandına ulaşmak olduğunu vurguladı.

80'DEN FAZLA ÜLKEDE TÜRKİYE MARKASI

Aral, CANiK'in ABD ve İngiltere'deki tesisleriyle küresel ölçekte büyüyen, "Türk mühendislerinin ürettiği ürünleri dünyaya ihraç eden bir yapı" haline geldiğini söyledi. Markanın 80'den fazla ülkede kalite, güven ve mühendislikte Türkiye'yi temsil ettiğini belirten Aral, en büyük başarılarının ise ürettikleri her sistemde 'Made in Türkiye' ibaresini bir kalite markasına dönüştürmek olduğunu ifade etti. Bu yolda kendilerine rehberlik eden Turquality'ye teşekkürlerini iletti.

Bu Yazıyı Paylaş