Cevdet Yılmaz: PKKnın tasfiyesi temel beklentimiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, PKKnın çekilme kararını önemli bir adım olarak değerlendirdi ve terör örgütünün tüm unsurlarıyla tasfiyesinin temel beklenti olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terör örgütü PKKnın Türkiyeden çekilme kararını değerlendirdi. Yılmaz, bu kararın doğru yönde atılmış önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, sürecin yakından izlendiğini belirtti.
SOMUT ADIMLARIN DEVAMI BEKLENİYOR
Yılmaz, terör örgütünün tüm unsurlarıyla tasfiyesinin temel beklenti olduğunu ifade etti. Bu sürecin hızlanmasıyla birlikte, silahın ve terörün gölgesinin kalkacağı bir ortamda demokratik siyasetin güç kazanacağını, ekonomik kalkınma ve sosyal refahın ön plana çıkacağını kaydetti.
TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİNDE İVME
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Türkiye Yüzyılı vizyonu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin tarihi çağrısıyla ivme kazanan Terörsüz Türkiye hedefinde önemli bir eşiğin aşıldığı belirtildi. Yılmaz, bu sürecin iç cepheyi tahkim edeceğini ve bölgedeki emperyalist tuzaklara güçlü bir cevap olacağını vurguladı.
MECLİS KOMİSYONU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun terör örgütünün tasfiyesi sürecinde ihtiyaç duyulabilecek düzenlemelerin çerçevesini belirlemek üzere çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Yılmaz, Türkiyenin kararlılıkla yoluna devam ettiğini ve birliğin, huzurun pekiştirileceği bir ortamda Türkiye Yüzyılı yürüyüşünün hızlanacağını söyledi.
Bakmadan Geçme
TBMM, terörle mücadelede üçüncü göz olacak
Çiftçi: Belçika'da terör örgütlerine karşı somut adım bekliyoruz
Bakan Çiftçi, Belçika'dan terörle mücadelede somut adımlar bekliyoruz
Bakan Çiftçi: Terörsüz Türkiye devlet politikasıdır
Mersin merkezli DEAŞ operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı
Bahçeli: Terörsüz Türkiye en kısa sürede tamamlanacak
