CHP Isparta'da şok görevden alma: Eski yönetimin isimleri bile listede!
CHP Isparta Kadın Kolları eski başkanı Meliha Yıldırım, görevden alınma yazısında kendi isminin yanı sıra eski yöneticilerin de yer aldığını belirterek süreci eleştirdi ve kararı tanımadığını duyurdu.

CHP Isparta Kadın Kolları eski başkanı Meliha Yıldırım, görevden alınma sürecindeki usulsüzlüklere sert tepki gösterdi. Yıldırım, gönderilen yazıda kendi isminin yanı sıra, görevde olmayan eski yönetim kurulu üyelerinin isimlerinin de yer aldığını belirterek, 'Bu kadar korkmanızın sebebi ne?' diye sordu.

ACELEYE GELMİŞ GÖREVDEN ALMA
Meliha Yıldırım, yaklaşık iki yıldır yürüttüğü CHP Isparta Kadın Kolları Başkanlığı görevinden 17 Temmuz'da alındığını söyledi. Görevden alınmasının kendisi için bir onur olduğunu dile getiren Yıldırım, ancak yazının içeriğindeki hataların büyük bir şaşkınlık yarattığını ifade etti. Yazıda, kendisiyle birlikte, bir önceki dönem kadın kolları başkanının yönetimindeki isimlerin de görevden alındığına dair ifadeler bulunduğunu aktaran Yıldırım, bu aceleci tavrın sebebini merak ettiğini vurguladı. "Bu kadınlardan bu kadar mı korkuyorsunuz ki görevden alma işini bile doğru dürüst beceremiyorsunuz?" diyerek duruma isyan etti.
'BU KARARI TANIMIYORUM'
Görevden alma yazısının incelenmeden ve alelacele hazırlandığını öne süren Yıldırım, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın isimlerine bile bakmadan, bir önceki yönetim kurulundaki arkadaşları benimle birlikte görevden alındıklarına dair yazıyı gönderiyorsunuz. Bu kadar ilgisiz ve bilgisiz olamazsınız." şeklinde konuştu. Yıldırım, kendisine tebliğ edilen görevden alma yazısını yırtarak, bu kararı tanımadığını ilan etti. Seçilmiş genel başkanlarının Sayın Özgür Özel olduğunu ve atama yoluyla gelen yöneticileri tanımadığını belirten Yıldırım, usulsüz olduğunu iddia ettiği bu karara uymayacağını sözlerine ekledi.
Bakmadan Geçme
Butlan Yönetimindeki CHP Mekke Anlaşması'na Evet Oyu Vereceklerini Açıkladı
İstanbul'da CHP'den Dikkat Çeken İstifa! 4 Belediye Yöneticisi YENİ Parti'ye Katıldı
YENİ Parti'den AİHM Hamlesi: Mutlak Butlan Kararı İçin Yargıtay Beklenmeyecek!
Öztrak: CHP hesabındaki para ayrılanlara ait değil
CHP’nin İhtarnamesine YENİ Parti'den Yanıt: "Çay Parasına İhtiyacı Varsa Söylesin!"
Nesanır: WhatsApp iddiaları gerçeği yansıtmıyor
