Dervişoğlu''ndan milli ruhla siyaset vurgusu: Türkiye için büyük adımlar
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Balıkesir kongresinde siyaseti millet ve Türkiye için yaptıklarını belirterek, ehliyetlerini milletten aldıklarını ve Atatürk'ün izinde olduklarını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Balıkesir'de düzenlenen İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Kongre, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti ve Dervişoğlu'nun yanı sıra partisinin Grup Başkanvekili Turhan Çömez, il ve ilçe yöneticileri ile partililerin katılımıyla yapıldı. Dervişoğlu, konuşmasında siyasetin kendileri için değil, büyük Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için yapıldığını belirterek, kendi fani oluşunu ve siyasi oyunlara karşı duruşunu ifade etti.

SIYASAL MESAJLAR
Dervişoğlu, 'Siyaseti kendimiz için yapmıyoruz. Biz siyaseti büyük Türk milleti ve büyük Türkiye Cumhuriyeti için yapıyoruz' dedi. Üzerlerine oyun oynanması veya siyasi ömürlerine vade biçilmesi durumunda bile, amaçlarının millet için olduğunu vurguladı. Bu sözlerle, siyasetin topluma hizmet odaklı olması gerektiğini savundu.

SIYASAL EHLİYET VE VAZİFE
Dervişoğlu, siyaset yapma ehliyetini Türk milletinden aldığını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hakkını savunmanın vazifesi olduğunu açıkladı. Adının 'Müsavat' yani eşitlik anlamına geldiğini hatırlatarak, millet tarafından Ankara'ya gönderildiklerini ve ilk görevi veren Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde olduklarını ifade etti. Bu kapsamda, bir arada izinde bulunmanın önemini vurguladı.
Bakmadan Geçme
İYİ Parti Trabzon'da coşkulu miting düzenledi
Dervişoğlu'ndan fon krizi için Erdoğan'a hesap çağrısı
Dervişoğlu'ndan “haramzadeler” açıklansın çağrısı
Olgun: Ekonomi yerlerde, seçim şart
İYİ Parti'den "Bayrak Açıyorum" mitingi Trabzon'da
İYİ Parti’nin Trabzon’daki “Bayrak Açıyorum” mitingi için gençler işbaşında
