Diyarbakır'da tren, hemzemin geçitte otobüse böyle çarptı: 1 yaralı!
Diyarbakır'da yolcu treni, hemzemin geçitte duran boş belediye otobüsüne çarptı. Kazada otobüs şoförü yaralanırken, otobüs kullanılamaz hale geldi. İnceleme başlatıldı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kaza, hemzemin geçitte yaşanan tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Diyarbakır-Kurtalan seferini yapan yolcu treni, Şehitlik Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte, plakası 21 AIC 280 olan boş belediye otobüsüne çarptı.

OTOBÜS RAYLARIN KENARINA SAVRULDU
Çarpmanın etkisiyle otobüs bir süre sürüklendikten sonra rayların kenarına savruldu. Kazada, otobüsün şoförü yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı otobüs şoförü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorlar, şoförün durumunun iyi olduğunu bildirdi.

TREN İSTASYONA DÖNECEK, KAZAYA İNCELEME
Kaza nedeniyle otobüs kullanılamaz hale gelirken, trenin de camlarının kırıldığı ve hava kaçağı oluştuğu belirtildi. Yapılacak işlemlerin ardından hasar gören trenin Diyarbakır'daki istasyonuna dönmesi bekleniyor. Kazanın nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı.





