Dünya Kupası Rüyası Türkiye İçin Erken Bitti!
2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı, turnuvadaki ikinci maçında Paraguay’a 1-0 mağlup olarak organizasyona veda etti.

San Francisco Bay Area Stadı’nda oynanan ve El Salvadorlu hakem Ivan Arcides Barton Cisneros’un yönettiği kritik müsabakada milliler, henüz 2. dakikada Galarza Fonda’nın golüyle yenik duruma düştü.

İlk yarının uzatma dakikalarında (45+3) Paraguaylı oyuncu Miguel Almiron’un kırmızı kart görmesiyle rakip takım 10 kişi kaldı. İkinci yarıda sayısal avantajı lehine çevirmek için yoğun bir baskı kuran Türkiye, aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Bu sonuçla grupta henüz puanla tanışamayan ay-yıldızlılar, ABD ile oynayacağı son grup maçı öncesinde matematiksel olarak Dünya Kupası’na veda etmiş oldu.
Bakmadan Geçme
Efkan Ala: Terörsüz Türkiye sürecini kararlılıkla sürdüreceğiz
Türkiye’de satılacak en ucuz Mercedes yolda! Teslimat tarihi belli oldu
Çin Halk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 77. yılı Ankara'da kutlandı
Husilerden Türkiye'ye küstah tehdit! MSB Husilerin İHA saldırısını kınamıştı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan Sürpriz Veda Kararı!
Dünyanın en güzel adaları açıklandı! Listeye Türkiye’den tek yer girdi
