Gündem

Engelli ve eski hükümlülere 162 milyon liralık destek sağlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlülere yönelik 310 projeye toplam 162 milyon lira hibe desteği sağlandığını duyurdu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Engelli ve eski hükümlülere 162 milyon liralık destek sağlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli bireyler ve eski hükümlülere yönelik önemli bir destek programının ayrıntılarını paylaştı.

312 PROJEYE HİBE DESTEĞİ

Bakan Işıkhan, mayıs ve haziran aylarında gerçekleştirilen programlar çerçevesinde toplam 310 projeye 162 milyon lira hibe desteği verildiğini açıkladı. Bu desteklerin, dezavantajlı grupların iş gücüne katılımını artırmayı hedeflediğini vurguladı. Ayrıca, engelli bireylerin kendi işlerini kurmalarına olanak tanıyan hibe desteği ile mesleki eğitim ve destekli istihdam programlarının da devam edeceğini belirtti.

İŞKUR'un ROLÜ

Işıkhan, bu süreçte İŞKUR'un önemli bir rol üstlendiğini ifade ederek,

Bu Yazıyı Paylaş