Fatih Erbakan: Yeniden Refah çağı başlıyor
Fatih Erbakan, Yeni Refah Partisi kongresinde Türkiye'yi yeniden refah ve adalet dolu hale getireceklerini vaat etti, adaletsizlikleri çözeceklerini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 3'üncü Olağan Büyük Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.
Erbakan, Türkiye'yi iş, aş ve bereket dolu bir hale getireceklerini belirterek, 'Söz veriyoruz; Türkiye'yi yeniden yaşanabilir kılacağız' dedi. Ayrıca, partisinin 650 binden fazla üyesiyle Türkiye'nin üçüncü büyük partisi olduğunu vurguladı.

VAATLER VE ADALET AÇIKLAMALARI
Erbakan, konuşmasında adalete olan güvenin azaldığını ifade ederek, 'Adil düzen için, yargıda adalet için biz varız. Biz geleceğiz ve bütün bu adaletsizlikleri çözeceğiz' diye konuştu. İktidar olmaları durumunda Milli Görüş'ün hizmetlerini kefil göstererek, 'Türkiye'yi yeniden iş, aş ve bereket dolu bir ülke haline getireceğiz. Yeniden büyük Türkiye'yi kuracağız' ifadelerini kullandı.
KONGREYE KATILANLAR
Kongreye AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkan Vekili Murat Emir, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, Gelecek Partisi Genel Başkan Vekili Ayhan Sefer Üstün ve Saadet Partisi Genel Sekreteri Cafer Güneş ile yabancı misyon temsilcileri katıldı. Erbakan, bu kalabalıkta çelikleşme ve iktidara yürüyüş kongresini yaptıklarını belirtti.
Bakmadan Geçme
Erbakan: Yandaşa özel hukuka rıza gösterilemez
Erbakan, dış güçlerin talimatlarına tepki gösterdi
Fatih Erbakan akaryakıt fiyatlarına sert tepki gösterdi
Fatih Erbakan'dan Azerbaycanlı şehit yakınlarına destek mesajı
Fatih Erbakan: Abdullah Öcalan'la ilgili adım milletle sorulmalı
Fatih Erbakan, köprü ve otoyol özelleştirmelerini eleştirdi
Yorumlar
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası
