Fenerbahçe, Yüksekova Spor ile maçta yaşanan olayları kınadı
Fenerbahçe, Yüksekova Spor Kulübü ile oynanan maçta yaşanan olayları sert bir dille kınadı ve şiddete karşı durduklarını açıkladı.

Fenerbahçe, Kadın Futbol Süper Ligi’nin 24’üncü haftasında 1-0 kazandığı Yüksekova Spor Kulübü ile oynanan karşılaşmada yaşanan olaylara dair sert bir kınama açıklaması yaptı.
ACCEPTABLE DEĞİL
Kulüpten yapılan açıklamada, Yüksekova Spor Kulübü ile Şemdinli İlçe Stadyumu’nda oynanan maçı sırasında Teknik Direktör Gökhan Bozkaya’ya yabancı cisim isabet etmesi ve FB TV yayın ekibine yönelik saldırılar kabul edilemez olarak nitelendirildi. Fenerbahçe, kadın futbolunun gelişimi açısından bu tür olayların son derece üzücü olduğunu vurguladı.
ŞİDDETE HAYIR
Fenerbahçe Spor Kulübü, bu tür şiddet olaylarına karşı olduğunu ve yaşananları en güçlü şekilde kınadığını, ayrıca galibiyetle ayrılan takımını da tebrik etti. Kulüp, gerekli incelemelerin yapılmasını ve sorumlular hakkında işlemlerin hızla gerçekleştirilmesini beklediklerini belirtti. Sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını da ifade ettiler.
Bakmadan Geçme
Fenerbahçe'de Mert Müldür'ün menisküsünde yırtık tespit edildi
Fenerbahçe, Eyüpspor'u 8-0 yenerek büyük bir galibiyet aldı
Fenerbahçe galibiyet hasretini Eyüpspor karşısında bitirmek istiyor
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı sağlık kontrollerinden geçti
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan Sürpriz Veda Kararı!
Fenerbahçe, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı
