Fransa ev sahipliğinde Gazze ateşkesi için dışişleri bakanları toplandı
Fransa'nın ev sahipliğinde Paris'te düzenlenen dışişleri bakanları toplantısında, Gazze'de beklenen ateşkes anlaşmasının uygulanması ve bölgenin yeniden imarı ele alınıyor. Toplantıya Türkiye dahil birçok ülke ve AB'den temsilciler katıldı.

Fransa'nın başkenti Paris'te, Gazze'de yürürlüğe girmesi beklenen ateşkes anlaşmasının sahada uygulanmasını görüşmek üzere dışişleri bakanları düzeyinde bir toplantı başladı.
GAZZE'DE ATEŞKES GÖRÜŞMELERİ
Fransa Dışişleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Gazze'de sağlanan ve yürürlüğe girmesi beklenen ateşkes anlaşmasının yanı sıra bölgenin yeniden imarı ve insani yardımın ulaştırılması gibi konular ele alınıyor.
ULUSLARARASI KATILIM
Dışişleri bakanları düzeyindeki bu önemli toplantıya Türkiye, Fransa, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Avrupa Birliği'nden temsilciler katıldı. Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın temsil ettiği toplantı, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot'nun açılış konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.
Bakmadan Geçme
AK Parti'de Gazze sergisi açıldı
Çorum'da Gazze saldırılarına karşı yürüyüş düzenlendi
Emine Erdoğan, Gazze'deki durumu değerlendirdi
Gazze’de soykırımın üçüncü yılında ağır bilanço: 74 bini aşkın can kaybı
Samsun'da çocuklar Gazze için resim yaptı
Bolu'da çocuklar, Gazze'deki akranları için resim yaptı
