Gökhan Günaydın: AKP, seçim öncesi muhalifleri hedef alıyor
Gökhan Günaydın, AKP'nin son dönem cemaatlere yönelik operasyonlarını, muhalifleri sistemden uzaklaştırma çabası olarak değerlendirdi ve seçim sürecinin hızlandığını vurguladı.

YENİ Parti Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, son zamanlarda bazı cemaatlere yönelik yürütülen operasyonları eleştirerek, bu durumun AKP'ye muhalif olanları sistemden uzaklaştırma çabası olduğunu ifade etti.
Seçim sürecine girildi
Günaydın, “Türkiye artık bir seçim sürecine girmiştir. AKP, son bir yıl içinde yol temizliği yapma derdinde” dedi. Ayrıca, son günlerdeki operasyonların, 2016 yılında yaşanan darbe girişimi sonrası AKP'nin bir ders çıkarıp çıkarmadığını sorguladı.
Tarikatların durumu sorgulanıyor
Günaydın, operasyonların yalnızca AK Parti ile birlikte çalışmayan dini yapılar üzerinde yoğunlaştığını savunarak, “Bu durum hukukun ötesinde bir mesele. Operasyon yapılmayan ve beslenen tarikatlar da var” şeklinde konuştu. Türkiye'deki seçim sürecinin hızlandığını vurgulayan Günaydın, 2027 sonbaharındaki seçimlerin kaçınılmaz olduğunu belirtti.
Bakmadan Geçme
Cemil Tugay'ın AKP'ye Geçişine Başarır'dan Sert Tepki: "İzmir Sokaklarında Gezemez"
10 Maddelik Geçici Teklif Yolda: Fon Krizinde Geri Ödemeler Nasıl Yapılacak?
Siyasi Kulislerde Hareketlilik: 4 Milletvekili ve Başkanların AKP'ye Geçiş İddiası
Gökhan Günaydın: Enflasyon düzeni vatandaşı eziyor
Fon Vurgunuyla Gündem Olan Fatma Betül Sayan Kaya’nın Siyaseti ve Hekimliği Yarım Kaldı
AKP'ye geçişin ilk hamlesi yaptı! Cemil Tugay Saray görüşmesi yapmıştı
