Gündem

Gülden Özel vefat etti

TRT'nin deneyimli spikeri Gülden Özel, uzun süredir mücadele ettiği kanser nedeniyle vefat etti. Cenaze töreni 10 Eylül Çarşamba günü Kocatepe Camii'nde düzenlenecek.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Gülden Özel vefat etti

TRT'nin sevilen spikerlerinden Gülden Özel'in vefat haberi, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. 1967 yılında Antakya'da dünyaya gelen Özel, 1988'de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. TRT spikerlik sınavını kazanarak meslek hayatına Ankara Radyosu'nda başladı. Daha sonra TRT Ankara Televizyonu'nda görev alan Özel, Akşama Doğru, Gide Gide Gap, Gündem, 45 Dakika ve Kahve Molası gibi birçok programda sunuculuk yaptı.

UZUN YILLAR KANSERLE MÜCADELE ETTİ

1997-2012 yılları arasında haber spikerliği yapan Özel, TRT 2 Ana Haber bülteni ve TRT 1 Sabah Haberleri'ni sundu. TRT Spor yorumcusu Lütfü Özel ile evli olan ve bir çocuk annesi olan Özel, uzun yıllar kanserle mücadele etti. Tedavisi sürerken de mesleğini sürdürdü.

CENAZE TÖRENİ KOCATEPE CAMİİ'NDE

Gülden Özel'in cenazesi, 10 Eylül Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bu Yazıyı Paylaş