Güllü'nün ölümüne ilişkin davada ikinci duruşma yapıldı
Güllü'nün ölümüyle ilgili davanın ikinci duruşması Yalova'da yapıldı. Sanık Tuğyan Ülkem Gülter, annesinin pencereden düşmesiyle ilgili suçlamaları reddetti.

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, ‘Güllü’ olarak bilinen şarkıcı Gül Tut'un (52) hayatını kaybetmesine dair davanın ikinci duruşması başladı.

Duruşma detayları
Sanık Tuğyan Ülkem Gülter (28), annesinin pencereden düşmesiyle ilgili ‘Tasarlayarak üst soya karşı kasten öldürme’ suçlamasıyla yargılanıyor. Duruşma, Yalova 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirildi ve Gülter, olay günü yaşananları gözyaşları içinde anlattı. Gülter, annesiyle birlikte vakit geçirdiklerini, daha sonra odalarına geçtiklerini ve annesinin alkol aldığını ifade etti.

Suçlamalar ve savunma
Gülter, annesinin düşmesine sebep olmadığını ve olay anında herhangi bir temasının bulunmadığını öne sürdü. Arkadaşının ifadesinde, “Tuğyan’ın annesini pencereden attığını gördüm” dediği belirtildi. Gülter, arkadaşının suçlamalarını reddetti ve olayın şokunu yaşadıklarını vurguladı. Duruşmada Güllü’nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter de annesinin ölümüyle ilgili herkesten şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Mahkeme süreci
Davanın ikinci oturumu, çeşitli tanıkların dinlenmesi ve delillerin incelenmesi ile devam edecek. Mahkeme, duruşma sonunda kararını verecek. Gülter’in avukatı, toplanan delillerin kararın çıkması için yeterli olduğunu ifade etti.




Bakmadan Geçme
Otomobil sürücüsü, Eyüpsultan'daki kaza davasında tahliye edildi
Kılıçdaroğlu'na zorla getirilme kararı çıkabilir
Aziz İhsan Aktaş suikast davasında 6 sanık tahliye edildi
Kırçuval Oteli davasında savcı, 11 sanığın tutuklanmasını talep etti
Girne Açıklarında Can Pazarı: "Filo Jet" Faciasında Kaptanın İlk İfadesi Ortaya Çıktı
Güllü'nün Ölümünde "Malkata" Tuzağı: İddianamede Kan Donduran Detaylar!
