Haraç alamadılar, iş yerini ateşe verdiler: Montu alev aldı, kaçarken kameraya yakalandılar!
Üsküdar'da haraç alamadıkları iş yerini kundaklamaya çalışan iki şüpheli, alev alan montlarıyla kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı. Operasyonla yakalanan zanlılar tutuklandı.

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yaşanan olay, suç dünyasının acımasızlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Haraç vermeyi reddeden bir iş yerini kundaklamaya kalkan iki şüpheli, hem emniyet güçlerinin hem de güvenlik kameralarının radarına takıldı. Şüphelilerden birinin, kundaklama eylemi sırasında kendi montunu da ateşe vererek alevler içinde kaçması, olayın vahametini ve şüphelilerin pervasızlığını gözler önüne serdi.

ŞOKE EDEN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ
Olay, 3 Mayıs'ta Cumhuriyet Mahallesi Biol Sokak'ta vuku buldu. Edinilen bilgilere göre, gece saat 05.00 sularında iş yerinin önüne gelen bir şüpheli, çevreyi dikkatlice kontrol ettikten sonra kundaklama eylemini gerçekleştirdi. Güvenlik kamerası kayıtları, şüphelinin benzin dökerek ateşe verdiği alandan hızla uzaklaşırken, alevlerin montuna sıçradığını ve çılgınca koşarak kaçtığını net bir şekilde gösterdi. Montundaki alevleri söndürmeyi başaran şüpheli, kısa bir süre sonra kendisini bekleyen bir otomobile binerek kayıplara karıştı.

OPERASYON VE TUTUKLAMA
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken, yapılan incelemelerde depoda başlayan yangının kasıtlı olduğu ve bölgede yoğun benzin kokusu olduğu tespit edildi. Gasp Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucunda, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkılarak şüphelilerin kimlikleri belirlendi. M.Y. (25) ve A.A.D. (29) isimli iki şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bakmadan Geçme
Otomobili kundaklayan şüpheli adliyeye sevk edildi
Muharrem İnce'den Üsküdar İsyanı: "Bu Sandık Değil, İrade Gaspı!"
Kadın işletmecinin mağazası kundaklandı, eşi gözaltına alındı
Ankara'da ilişki vaadiyle gasp: 6 şüpheli yakalandı
Küçükçekmece'de park halindeki otomobil kundaklandı
Sultangazi'de gasp şüphelisi yakalandı
