Gündem

Hayati Yazıcı: Terörsüz Türkiye sürecinde önemli bir aşamaya geçtik

Hayati Yazıcı, terörsüz Türkiye sürecinin yeni bir aşamaya geçtiğini ve bu konuda yasal düzenlemenin Meclis'e sunulduğunu açıkladı. Sosyal devlet vurgusu yaptı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Hayati Yazıcı: Terörsüz Türkiye sürecinde önemli bir aşamaya geçtik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, terörsüz bir Türkiye hedefi doğrultusunda önemli bir dönüm noktasına ulaştıklarını belirtti.

Hayati Yazıcı: Terörsüz Türkiye sürecinde önemli bir aşamaya geçtik 1

YENİ SAFHA VE YASAL DÜZENLEME

Gaziantep’te düzenlenen Güneyşehir Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Yazıcı, Türkiye'nin 40 yıldır süren terörle mücadelesinde yeni bir safhaya geçildiğini ifade etti. Yazıcı, bu süreçte yapılacak olan yasal düzenlemenin Meclis’e sunulduğunu ve birkaç gün içerisinde yasalaşmasının beklenildiğini vurguladı.

Hayati Yazıcı: Terörsüz Türkiye sürecinde önemli bir aşamaya geçtik 2

SOSYAL DEVLET VURGUSU

Yazıcı, Türkiye'nin sosyal, demokratik ve laik bir hukuk devleti olduğunu belirterek, sosyal devlet anlayışının sadece sözde kalmaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, devletin imkanlarını kötüye kullananların yargı önünde hesap vereceğini belirtti. Yazıcı, “Türkiye’nin kalkınması ve birliği için terörle mücadelemiz devam edecek” dedi.

Bu Yazıyı Paylaş