Hayati Yazıcı: Terörsüz Türkiye sürecinde önemli bir aşamaya geçtik
Hayati Yazıcı, terörsüz Türkiye sürecinin yeni bir aşamaya geçtiğini ve bu konuda yasal düzenlemenin Meclis'e sunulduğunu açıkladı. Sosyal devlet vurgusu yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, terörsüz bir Türkiye hedefi doğrultusunda önemli bir dönüm noktasına ulaştıklarını belirtti.

YENİ SAFHA VE YASAL DÜZENLEME
Gaziantep’te düzenlenen Güneyşehir Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Yazıcı, Türkiye'nin 40 yıldır süren terörle mücadelesinde yeni bir safhaya geçildiğini ifade etti. Yazıcı, bu süreçte yapılacak olan yasal düzenlemenin Meclis’e sunulduğunu ve birkaç gün içerisinde yasalaşmasının beklenildiğini vurguladı.

SOSYAL DEVLET VURGUSU
Yazıcı, Türkiye'nin sosyal, demokratik ve laik bir hukuk devleti olduğunu belirterek, sosyal devlet anlayışının sadece sözde kalmaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, devletin imkanlarını kötüye kullananların yargı önünde hesap vereceğini belirtti. Yazıcı, “Türkiye’nin kalkınması ve birliği için terörle mücadelemiz devam edecek” dedi.
Bakmadan Geçme
Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye Mesajı: “Kritik Bir Eşik Daha Aşıldı”
Yök, üniversitelerden terörsüz türkiye'yi anlatmasını istedi
Saray'dan Teröristbaşı Öcalan ve Tasfiye Süreci Açıklaması!
MHP'li Yalçın terörsüz Türkiye vurgusu yaptı
Bakan Göktaş: Terörsüz Türkiye huzur ve bereket demektir
CHP Diyarbakır İl Başkanı Eke, yeni bir başlangıç vurgusu yaptı
