İBB davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri alındı
İBB davasının 71. gününde tutuklu sanık Mustafa Akın, yayla evinde yapılan arama hakkında çıkan haberlere tepki göstererek, tahliye talebinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) davasının 71. gününde, salonda başka tutuksuz sanık bulunmadığı için tutuklu sanıkların tahliye talepleri alınmaya başlandı.
Mustafa Akın'dan açıklamalar
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koruması olan tutuklu sanık Mustafa Akın, yayla evinde yapılan aramada “balya balya dolar” bulunduğuna dair çıkan haberlere tepki göstererek, “Hakkımı helal etmiyorum onlara da. Gün gelir, sizin huzurunuzda hukuki olarak mücadelemizi veririz” dedi. Dava, 31 Ağustos Pazartesi gününe ertelendi.
Dava süreci devam ediyor
İstanbul 33. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yürütülen davanın duruşmasında, sanıklardan Makyol Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Çebi ve diğer sanıklar savunmalarını yaptı. Mahkeme Başkanı, tutuklu sanıkların tahliye taleplerini incelemeye başladığını ve bu taleplerin haftaya perşembe gününe kadar tamamlanacağını belirtti. Akın, kendisine yöneltilen “haberleşmenin engellenmesi” suçlamasıyla ilgili olarak, dosyada böyle bir duruma dair bilgi ve belge bulunmadığını ifade etti.
Bakmadan Geçme
İBB Davası'nda 97. gün sona erdi, İmamoğlu yarın savunma yapacak
İBB davasında 97. gün: Keleş'ten eylemlerine itiraz
İBB davasında itirafçı iş insanı Mehmet Muhittin Palazoğlu ifade verdi
İBB davasında 96. gün: Destek sloganları yükseldi
İmamoğlu'nun savunması çarşamba günü alınacak
İBB davasında 96. gün, İmamoğlu'nun savunması bekleniyor
