Dünya

İsrail'den şok iddia: Hamaney öldü mü? Netanyahu'dan çarpıcı açıklamalar!

İsrail Başbakanı Netanyahu, İran lideri Hamaney'in öldüğüne dair işaretler olduğunu iddia etti ve İran halkına rejim değişikliği çağrısı yaptı. İran ise Hamaney'in hayatta olduğunu açıkladı.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
İsrail'den şok iddia: Hamaney öldü mü? Netanyahu'dan çarpıcı açıklamalar!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran lideri Ali Hamaney'in hayatta olmadığına dair önemli işaretler olduğunu öne sürerek, son saldırılarda rejimin kilit isimlerinin hedef alındığını savundu.

İran'a Yönelik Saldırılar Devam Edecek

Netanyahu, İran'a karşı ABD ile birlikte gerçekleştirdikleri saldırıların süreceğini belirterek, bu eylemlerin barışa giden yolu açacağını iddia etti. Kendisinin, Hamaney'in Tahran'daki konutunu hedef aldıklarını ifade etmesi ve "Onun hayatta olmadığına dair birçok işaret var." şeklindeki açıklaması dikkat çekti.

Rejim Değişikliği Çağrısı

Netanyahu, İran halkına seslenerek, "Rejimi devirme görevini tamamlamak için yakında topluca sokaklara çıkma zamanınız gelecek." diyerek rejim değişikliği çağrısında bulundu. Ancak, Netanyahu'nun bu iddialarının aksine İran'dan yapılan açıklamalarda Hamaney'in hayatta olduğu belirtildi.

Bu Yazıyı Paylaş