Asayiş

İzmir'de kedilerin ölümüyle ilgili veteriner yeniden gözaltında

İzmir'de 33 kedinin ölü bulunması üzerine veteriner Hakan E., önceki serbest bırakılma kararına itiraz sonrası yeniden gözaltına alındı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
İzmir'de kedilerin ölümüyle ilgili veteriner yeniden gözaltında

İzmir'in Buca ilçesinde, 33 kedinin çöp konteynerinde ölü olarak bulunması büyük bir infial yarattı. Veteriner Hakan E., daha önce serbest bırakılmasına rağmen, bu olayın ardından yeniden gözaltına alındı.

İzmir\

ÖLÜ KEDİLERİN BULUNMASI

Barış Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'nde, bir çöp konteynerinin önünde bulunan çöp poşetlerinde 33 ölü kedi tespit edildi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Kedilerin ölüm nedeninin araştırılması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

İzmir\

VETERİNER HAKKINDAKİ İDDİALAR

Veteriner Hakan E., Türk Ceza Kanunu'nun 181/1 maddesi uyarınca 'Çevreyi kasten kirletmek' ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nun 28/A-2 maddesi kapsamında 'bir ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürmek' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Hakan E., İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı. Başsavcılık, verilen karara yapılan itirazın kabul edildiğini ve veterinerin yeniden yakalandığını açıkladı.

İzmir\İzmir\

Bu Yazıyı Paylaş